Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe gouverneur en waarnemend gouverneur Antillen

Datum nieuwsfeit: 25-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Rijksvoorlichtingsdienst
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Persbericht ministerraad van het Koninkrijk
25 januari 2002

NIEUWE GOUVERNEUR EN WAARNEMEND GOUVERNEUR NEDERLANDSE ANTILLEN

De Rijksministerraad heeft er op voorstel van minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties mee ingestemd om mr. F.M. de los Santos Goedgedrag voor te dragen voor benoeming tot gouverneur van de Nederlandse Antillen. De benoeming gaat in op 1 juli 2002. Mevrouw mr. A.P. van der Pluijm-Vrede wordt voorgedragen voor benoeming tot waarnemend gouverneur. Er vindt nog overleg plaats over de datum van ingang.

De heer Goedgedrag (50) is sinds 1998 procureur-generaal op de Nederlandse Antillen. Eerder was hij gezaghebber van Bonaire. Hij vervulde diverse nevenwerkzaamheden. De heer Goedgedrag volgt als gouverneur mr. J.M. Saleh op.

Mevrouw Van der Pluijm-Vrede (49) is sinds 1994 notaris te Curaçao. Zij was mede-oprichter en de eerste voorzitter van de Antilliaanse Juristen Vereniging. Daarnaast heeft zij diverse bestuursfuncties. Mevrouw Van der Pluijm volgt als waarnemend gouverneur mevrouw R.M. de Paula op.

RVD, 25.01.2002reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie