Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-01-2002

Datum nieuwsfeit: 25-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 25-01-2002 Mediabericht 25 januari (13.00 uur)

VENLO - 17 aanhoudingen en bijna 9 kg drugs in beslag genomen

Bij verschillende acties in het kader van de integrale aanpak van drugsoverlast en criminaliteit in de Venlose binnenstad (Hektor) heeft de politie de afgelopen week 17 aanhoudingen verricht. In totaal is bijna 9 kg softdrugs en enkele tientallen grammen harddrugs (cocaïne) in beslag genomen.

Bij een zoeking in een pand aan de Martinusstraat werd 8,5 kg softdrugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook vond de politie diverse weegschaaltjes, verpakkingsmateriaal en een vrij geavanceerd bewakingssysteem met vier camara`s. Ook deze spullen zijn in beslag genomen. Bij de zoeking zijn geen aanhoudingen verricht.

Van de aangehouden personen kregen er vijf een verblijfsontzegging van 14 dagen. Verschillende personen kregen een transactievoorstel voor het bemiddelen in drugs. Bij de aanhoudingen zijn enkele tientallen grammen marihuana, hashish en cocaïne in beslaggenomen.

Afgelopen week zijn er 4 panden gesloten. Op last van de burgemeester is 24 januari 2002 de woning Maaskade 1, wegens aanhoudende drugsoverlast gesloten voor 6 maanden. Verder is besloten op grond van de Wet Damocles (artikel 13b van de Opiumwet) de detailhandel Bolwaterstraat 36 voor 3 maanden te sluiten. Tenslotte is besloten de horeca-inrichtingen Puteanusstraat 18 en Nijmeegseweg 30 te sluiten, beide voor de periode van 6 maanden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie