Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-01-2002

Datum nieuwsfeit: 25-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 25-01-2002 Mediaberichten 25 januari (14.45 uur)

MAASBRACHT Aanhouding verdachte

MAASBRACHT Donderdagavond heeft de politie een 23-jarige Maasbrachtenaar aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. De man reed met zijn personenauto in op twee bromscooters met hun passagiers. Dit gebeurde omstreeks 18.00 uur op de Kruchterstraat. Er raakte niemand gewond. De man is later door de politie in zijn woning aangehouden. Beide partijen kennen elkaar en er is sprake van problemen in de relationele sfeer. De verdachte is in verzekering gesteld.

MELDERSLO Aanhouding verdachte

MELDERSLO Donderdagavond heeft de politie een 16-jarige jongen uit Horst aangehouden op verdenking van het bedreigingen met een mes. De jongen bedreigde een 52-jarige Cafetaria-eigenaar uit Veulen. Dit gebeurde nadat de man de jongen had gevraagd het pand aan de Vlasvenstraat te verlaten. Op de Groenewoudstraat in Horst werd de verdachte aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij in verzekering is gesteld.

De politie kon de jongen snel traceren doordat zij de betreffende verdachte net had gecontroleerd. De jongen reed met hoge snelheid met zijn bromfiets over de Meldersloseweg in Horst. Hij droeg geen helm en had geen bromfietscertificaat. De bromfiets werd in beslag genomen om een vermogenstest te ondergaan. Er werd proces verbaal opgemaakt tegen de verdachte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie