Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Houders gehandicaptenparkeerkaart betalen ook in Leiden

Datum nieuwsfeit: 25-01-2002
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Houders gehandicaptenparkeerkaart betalen ook

Sinds 1 januari dit jaar moeten houders van een gehandicaptenparkeerkaart, landelijke invalidenparkeerkaart of gemeentelijke ontheffingparkeerkaart betalen bij parkeren op een 'betaalde parkeerplaats'.

MILIEU EN BEHEER - Parkeerbelasting is een gemeentelijke belasting die door alle bestuurders van een voertuig moet worden betaald. Het is voor de gemeente op grond van landelijke belastingwetgeving niet mogelijk een bepaalde groep uit te sluiten van betaling. Een aantal jaren werd gedoogd dat houders van een gehandicaptenparkeerkaart zonder te betalen op een betaalde parkeerplaats parkeerden. Aan deze gedoogsituatie heeft de gemeente per 1 januari 2002 een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie