Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Staffware en Actional voor 'point-to-point'

Datum nieuwsfeit: 25-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

Samenwerking Staffware en Actional voor 'point-to-point' applicatie-integratie voor missiekritische e-businessprocessen

Alkmaar, januari 2002 - - Staffware, toonaangevend in bedrijfsprocesautomatisering, en Actional Corporation, leidend in het ontwikkelen van oplossingen voor applicatie-integratie, zijn een OEM-overeenkomst aangegaan om een complete reeks tools te ontwikkelen waarmee bedrijfsprocessen binnen de keten kunnen worden geautomatiseerd. De Control Broker- adaptertechnologie van Actional is als een OEM-component opgenomen in de onlangs geïntroduceerde Staffware Process Suite. De gezamenlijke oplossing is ontworpen om integratiekosten te verlagen, snellere return-on-investment te leveren voor Staffware-klanten én te integreren met een brede reeks enterprise- en legacy applicaties.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie