Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandweer Etten-Leur wijst op veiligheidseisen rond carnaval

Datum nieuwsfeit: 27-01-2002
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Etten-Leur

Brandweer wijst horeca-exploitanten op veiligheidseisen rond carnaval

De naderende carnavalsdagen zijn voor veel horecabedrijven aanleiding om extra versieringen aan te brengen. Dit kan een extra risico inhouden als er brandbare materialen worden gebruikt. De commandant van de Brandweer Etten-Leur heeft daarom in de afgelopen week alle exploitanten/beheerders van horecagelegenheden in deze gemeente aangeschreven om de geldende brandveiligheidsvoorschriften nog eens extra onder de aandacht te brengen. In een speciale circulaire "Carnaval en brandveiligheid" zijn voor hen de geldende eisen met betrekking tot vluchtwegen, blusmiddelen, nood- en transparantverlichting, versiering, toepassing van materialen en het maximum aantal toe te laten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie