Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 27-01-2002

Datum nieuwsfeit: 27-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 27-01-2002 Mediaberichten zondag 27 januari (11.15 uur)

HERTEN Man in woning door CO-vergiftiging overleden

HERTEN Een 42-jarige man uit Herten is zaterdagavond in zijn eigen woning door koolmonoxide-vergiftiging om het leven gekomen. De politie werd zondagochtend rond 1.00 uur gewaarschuwd door de buurman, die al enkele uren het water hoorde stromen. De politie verschafte zich toegang tot de woning en trof de man levenloos aan in bad. De warmwaterkraan liep nog en de geiser draaide op volle toeren. Meting wees uit dat er een gevaarlijke dosis koolmonoxide in de lucht hing. De politie gaat er van uit dat de man versuft is geraakt door de CO-uitstoot van de geiser en daar uiteindelijk aan is overleden. VENLO Verboden wapenbezit

VENLO De politie trof zaterdagavond bij een verkeerscontrole op de Deken van Oppensingel verschillende wapens aan in een auto. De inzittenden: twee 17-jarigen een een 19-jarige man uit Andernach (Dld), werden aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. De politie nam twee luchtdrukpistolen, een vlindermes, een stilletto en een dolk in beslag. De verdachten kregen een boete van respectievelijk 136, 204 en 272 Euro.
BAEXEM Paard aangereden

BAEXEM Op de Vestjenshoek is zaterdagavond rond 21.00 uur een paard aangereden door een 55-jarige automobilist uit Baexem. Het paard was uit een naburige wei losgebroken en werd door de auto geschept. Daarbij kwam het paard op de linkerweghelft terecht. Een tweede auto van een 45-jarige man uit Baexem, die om de eerste auto heen wilde rijden, zag het paard te laat liggen en reed er ook tegenaan. Het paard kwam te overlijden. De 55-jarige man uit Baexem werd met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis in Weert gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie