Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twynstra Gudde Personalia bericht

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Gudde Personalia bericht

Dr.ir. N.J.W. (Norbert) Greveling (40) is sinds 1 januari 2002 werkzaam bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde Management Consultants. Zijn komst past bij de ambitie van het bureau om een leidende positie te verwerven in het Nederlandse bedrijfsleven. Greveling heeft de missie om die ambitie vorm te geven en te concretiseren. Hij heeft zich gespecialiseerd in strategie, organisatie-inrichting en -ontwikkeling en ICT voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Greveling was hiervoor managing principal bij IBM Global Services. Daar heeft hij als executive leiding gegeven aan de IBM Consulting Group en daarna aan de unit Business Innovation Services, waar hij verantwoordelijk was voor consulting en implementatie van ICT-oplossingen bij financiële bedrijven en instellingen. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en is daar ook gepromoveerd op het onderwerp IT Strategie.

Greveling is auteur van diverse artikelen op dit gebied. Hij treedt regelmatig op als spreker bij congressen en seminars. Naast zijn werk voor Twynstra Gudde is hij lid van de Raad van Commissarissen van Echo Trade B.V., een bedrijf dat software ontwikkelt en levert op het gebied van Unified Messaging en Computer Telephony.

Twynstra Gudde is een multispecialistisch adviesbureau en maakt onderdeel uit van de Twynstra Group of Managers & Consultants. Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Corporate Strategy and Finance, Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en DEGW España. De Twynstra Group heeft een alliantie met Corp Consultants, Amsterdam.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie