Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 28-01-2002

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

Maandagmiddag 28 januari 2002
16:27 maandag 28 januari 2002

Ernest Zinsmeyer0591 662014 / 06 22662875
(Piket en persvoorlichting tot donderdagmiddag)

PATERSWOLDE
Ongeval met letsel
Maandagochtend omstreeks 8.00 uur botsten twee fietsers frontaal op elkaar op de Hoofdweg. Een 56-jarige vrouw uit Donderen, die aan de verkeerde kant van de weg reed, botste tegen een 15-jarige jongen uit Eelde. Bij de botsing brak de jongen zijn linkerelleboog. De vrouw liep een hoofdwond op. Beide zijn naar het Martiniziekenhuis gebracht.

WESTERBORK
Vrachtauto van de weg gewaaid
Maandagochtend tegen 11.30 reed een 64-jarige man uit Harderwijk met zijn vrachtauto over de N381, van Emmen naar Drachten. Ter hoogte van Westerbork raakte hij door de harde wind van de weg. In de berm raakte hij de controle over de vrachtauto kwijt, en kwam op de zijkant terecht. Hij raakte licht gewond, en werd via de voorruit naar buiten gehaald. Hij is voor controle naar het Bethesdaziekenhuis gebracht, maar mocht daarna weer naar huis. De vrachtauto is met behulp van een kraan uit de sloot getakeld. De weg is ongeveer 3 uur afgesloten geweest.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie