Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Libertel wordt nu wereldmerk Vodafone

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten


LIBERTEL-VODAFONE
www.libertel-vodafone.nl

Sterk merk Libertel nu wereldmerk Vodafone

Maandag 28 januari 2002 - Vandaag, 28 januari, is de merknaam Libertel officieel veranderd in Vodafone. Met de slogan .Alles blijft hetzelfde, maar dan beter. is de afgelopen maand fors campagne gevoerd om deze verandering bekend te maken bij zowel de ruim 3,2 miljoen klanten van Vodafone in Nederland als het Nederlandse publiek.

De komende maanden gaat de campagne van Vodafone door zodat haar klanten in Nederland weten dat de waarden van de nieuwe merknaam gelijk blijven aan de voor klanten vertrouwde waarden van Libertel-Vodafone. Vodafone blijft het beste mobiele netwerk en de beste kwaliteit diensten en services bieden, voor al haar klanten in Nederland.

Verder zal Vodafone de komende maanden veel media-aandacht krijgen door het sponsorschap van het Ferrari team in Formule 1 autosport en van de Engelse voetbalclub Manchester United. Er zullen tevens, zowel nationaal als internationaal, belangrijke campagnes te zien zijn die zowel de omvang en het internationale karakter van Vodafone benadrukken als ook de voordelen hiervan voor onze klanten in Nederland.

Vanaf vandaag evolueert het sterke Nederlandse merk Libertel naar de internationale merknaam van .s werelds grootste mobiele operator Vodafone. Met het sterke merk Libertel werd in 1995 de Nederlandse markt voor mobiele telefonie opengebroken. In dat jaar startte Libertel als tweede mobiele operator op de Nederlandse markt. Als de uitdager van de toenmalige monopolist KPN wist zij snel een grote naamsbekendheid en sympathie te creëren in Nederland. Ook met de komst van de drie nieuwe operators eind 2000 behield het merk Libertel een grote naamsbekendheid en merkvoorkeur.

/ / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.
Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 100 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie