Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wireless Solutions start forum draadloze IT-toepassingen

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


Wireless Solutions

Eindelijk een toonaangevende partner voor zakelijke gebruikers die mobiele applicaties willen aanwenden in hun bedrijfsprocessen en business strategie

BRUSSEL, 20020128 -- Het bedrijf Wireless Solutions lanceert vandaag een online interactief forum en een nieuwsbrief over draadloze IT-applicaties. Daarmee brengt Wireless Solutions de evolutie van draadloze toepassingen een stap dichter bij het dagelijkse bedrijfsleven.

Heel wat werkzaamheden worden in de zakenwereld uitgevoerd door medewerkers op verplaatsing. Via de GSM zijn deze medewerkers reeds voortdurend bereikbaar. Dankzij de nieuwste technologie kan nu ook alle nuttige bedrijfsinformatie permanent voor iedereen beschikbaar gesteld worden. Dit is het geval bij het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie