Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieverordening onderhoud landschapselementen Drenthe

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Drenthe

Subsidieverordening onderhoud landschapselementen DrentheProvinciale staten van Drenthe maken bekend dat zij de Subsidieverordening onderhoud landschapselementen Drenthe hebben vastgesteld. Deze verordening vervangt de Regeling onderhoudsovereenkomsten landschapselementen (ROL) Drenthe en is in werking getreden met ingang van 1 januari 2002. Op bestaande onderhoudsovereenkomsten die op basis van de ROL Drenthe zijn afgesloten is het overgangsrecht van toepassing.

Gedeputeerde staten van Drenthe kunnen op basis van de nieuwe verordening op aanvraag subsidie verstrekken voor een duurzame instandhouding van landschapspakketten. Deze landschapspakketten bestaan uit een door gedeputeerde staten vastgesteld samenstel van landschappelijke elementen met de daarbijbehorende bepalingen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie