Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Atos Origin Open(t) in Debat

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


NEDERLANDS DEBAT INSTITUUT

Atos Origin Open(t) in Debat

Atos Origin Open(t) in Debat

Sinds augustus 2001 is Atos Origin Noord Nederland gehuisvest in een nieuw pand aan de Eemsgolaan 7 in Groningen. Om aan deze gebeurtenis feestelijke en inhoudelijk aandacht te geven organiseert Atos Origin een debat.

Groningen als Hanzehoofdstad
Atos Origin nodigt ondernemers, bestuurders en pers uit Noord Nederland uit om een debat aan te gaan met als hoofdthema 'Groningen als Hanzehoofdstad'. Vele ondernemers en bestuurders, waaronder wethouder Koen Schuiling, hebben hun deelname toegezegd. Het belooft een spannend en inspirerend debat te worden waarbij uw aanwezigheid bijzonder op prijs wordt gesteld.

Nederlands Debat Instituut
Het debat zal plaatsvinden onder leiding van heer Johan Doesburg van het Nederlands Debat Instituut (www.debatinstituut.nl). De heer Doesburg is mede oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut. Zijn credo: Het hart van het debat wordt samen gevonden. Wie pleit voor inhoud zonder vorm, vormt een pleidooi zonder inhoud.

Aanmelden
Het evenement begint om 16.00 uur en zal rond 20.00 uur worden afgesloten met een buffet.

Mocht u geïnteresseerd zijn om aanwezig te zijn dan kunt u zich aanmelden via (Coriene.Kreulen@atosorigin.com), bellen, 050-3648070 of bezoek onze website www.nl.atosorigin.com/events/index.htm.

28 jan 02 09:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie