Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: District Eemland noord 28-01-2002

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-01-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.15 uur

Ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen

SOEST Zondagmiddag kreeg de politie een melding van een inbraak bij een bedrijf aan het Westeringpad.

Omstreeks 15.30 uur constateerde de politie ter plaatse dat aan de achterzijde in de gevel van het pand een gat was gemaakt. In het pand zagen de agenten dat er een gestripte hennepkwekerij van 1170 planten stond. Alle planten waren onder aan de stengel afgeknipt. Tevens waren de lampen en andere apparatuur verwijderd.

In het pand trof de politie nog een vuilniszak aan die gevuld was met planten. Vermoedelijk hebben de verdachte(n) deze op de vlucht vergeten. Onderzoek in het pand leerde dat de plantage verborgen was achter een apart gebouwde muur. De politie onderzoekt de zaak.

Auto in de brand

SOESTERBERG Tijdens de surveillance zagen agenten zondagmiddag boven het winkelcomplex aan de Amersfoortsestraat rook boven het dak uitkomen.

Rond 16.30 uur namen de agenten poolshoogte en constateerden dat de cabine van een vrachtwagen in de band stond. De vrachtwagen stond dicht tegen een gevel van een winkel geparkeerd. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de wagen toch uitbrandde. Aan de buitenkant van de winkel ontstond alleen roetschade.

Het is de politie nog niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is. In de vrachtwagen lagen geen goederen. Niemand raakte gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie