Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-01-2002

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-01-2002
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 14.00 u) Maandag, 28 januari 2002

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; proces-verbaal
De politie maakt proces-verbaal op tegen een 22-jarige vrouw zonder vaste woon/verblijfplaats en een 50-jarige man/automobilist uit Wurselen (D). De politie verdenkt de vrouw van prostitutie (buiten de van gemeentewege daarvoor aangewezen en bestemde gebied/plek). De politie zag afgelopen zondagavond op de Spoorsingel in Heerlen rondlopen/contact zoeken waarbij vervolgens op de Kempkensweg het contact tussen de vrouw en de Duitse automobilist plaatsvond. Daarop stapte de vrouw in diens auto en reed samen met de Duitser weg. De politie is beide verdachten achterna gegaan en heeft ze elders aangehouden waarna ze werden overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt tegen de vrouw proces-verbaal op, maar ook maakt ze tegen de als klant verdachte Duitser proces-verbaal op.

Heerlen/Landgraaf; onder invloed
Bij controle afgelopen nacht, zondag op maandagnacht op de Limburgiastraat in Heerlen van een 23-jarige automobilist uit die plaats, bleek dat de Heerlenaar onder invloed zijn auto bestuurde. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de man tussen de 0,8 en 0,9 promille alcohol in zijn bloed had. De verdachte is bij de politie bekend voor een eerder soortgelijk gepleegd delict en de politie maakt dan ook proces-verbaal tegen hem op.
De politie heeft een 23-jarige bestuurder van een snorfiets uit Heerlen bekeurd met een boete van 190 Euro. Bij controle afgelopen nacht op de Heerlenseweg in Landgraaf bleek dat de Heerlenaar onder invloed zijn snorfiets bestuurde.

Kerkrade; oplegger gestolen
Afgelopen zaterdag op zondag werd een oplegger, geladen met ruim achthonderd magnetrons gestolen. De oplegger, van een transportbedrijf uit Haps, stond het afgelopen weekend geparkeerd aan de Ir. Van der Elststraat in Kerkrade. De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie