Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mo Jones begint eigen platenlabel

Datum nieuwsfeit: 28-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


MO JONES RECORDS

Mo Jones begint eigen platenlabel

Zanger en artiest Mo'Jones begint zijn eigen platenlabel: Mo'Jones Records. Op dat label zal in april aanstaande het debuutalbum van Mo' Jones verschijnen. De uit Sittard komende Mo'Jones wil 'totaal onafhankelijk' zijn en zich om die reden niet binden aan een platencontract of -firma. Door de teruglopende verkoop van CD's, blijft er voor artiesten uiteindelijk steeds minder over. Een eigen platenlabel kan dit probleem ondervangen. Jones hoopt dat z'n platenlabel 'een broedplaats van muzikaal talent en inspiratie' gaat worden.

De debuutsingle 'Where the sun stopped shining' stijgt gestaag door in de Mega Top 100 en is dagelijks op vele radiostations in Nederland te beluisteren. Afgelopen periode stond hij geregeld in de top 10 van de best gedraaide nummers van Nederland.

Mo'Jones beschouwt het nummer vooral als een vriendelijk voorproefje van het aanstaande debuutalbum, waaraan hij bijna twee jaar full-time heeft gewerkt. Op dat album funkt hij sprankelende soul en weegt hij z'n woorden op een soepele swing.

Meer info: zie www.mojones.nl
of bel de Mo'-foon: 06-21815300

28 jan 02 15:23

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie