Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bereikbaarheid Croonenburgh en Poortwijk II Oud-Beijerland

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Bron: Gemeente Oud-Beijerland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Oud-Beijerland

Bereikbaarheid Croonenburgh en Poortwijk II

Zoals aangegeven in het bestemmingsplan Boezem-Oost wordt een verbinding aangebracht tussen de wijken Croonenburgh en Poortwijk II. De in deze route noodzakelijke brug is reeds aangelegd. Deze route is slechts toegankelijk voor fietsers, bromfietsers, calamiteitenverkeer (brandweer, politie en spoedeisende hulp) en het openbaar vervoer van Connexxion.
Weliswaar zal het openbaar vervoer niet op korte termijn van deze route gebruik gaan maken, maar met deze plannen is wel rekening gehouden.
De beperkte toegankelijkheid zal worden gewaarborgd door een mechanisch afsluitingsobject, dat door het calamiteitenverkeer en het openbaar vervoer kan worden verwijderd. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie