Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Wassenaar zegt voorzichtig 'ja' tegen Centrum Noord

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Wassenaar

Voorzichtig 'ja' voor Centrum Noord
29-01-2002

De gemeenteraad had er gisteravond een paar uur debatteren voor over om het College een voorzichtig ja te laten geven op het raadsvoorstel voor opwaardering van het gebied Centrum Noord. Met de aanstaande plannen krijgt het winkelcentrum gebied een belangrijke impuls. Aan de gemeente en Provastgoed nu de taak om variant B verder uit te werken. Variant B is het plan waar C1000 supermarkt van locatie gaat wisselen met de plek waar nu de Openbare Bibliotheek staat.

De Openbare Bibliotheek wordt in de plannen opgenomen met het ASB-project, een multifunctioneel gebouw: Accommodatie voor Sociaal-culturele activiteiten en Bibliotheek. De gemeenteraad heeft gisteravond tevens ingestemd met de uitkomsten van een haalbaarheidsstudie voor het gebied en een krediet vrijgemaakt van 25.000 voor het ontwikkelen van een ontwikkelingsovereenkomst. Burgemeester en Wethouders gaan met Provastgoed de komende tijd aan de slag met de schetsplannen. Om deze vervolgens weer in discussie en inspraak te brengen. We houden u op de hoogte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie