Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond Rijnfront Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Informatieavond Rijnfront

Het college van B&W van de gemeente Oegstgeest nodigt alle betrokkenen en belangstellenden uit voor een informatieavond ten behoeve van de plantontwikkeling Rijnfront. De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 29 januari 2002 in het gemeentecentrum, Lijtweg 9, Oegstgeest, om 19.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van de voortgang, de ontwikkelingen en het Stedenbouwkundig Plan Rijnfront, zoals het aan de commissie financiën, economische en grondzaken in de vergadering van 17 januari a.s. en aan de raad van de gemeente Oegstgeest in de vergadering van 7 februari a.s. wordt voorgelegd. Aan de commissie en de raad wordt ook gevraagd te adviseren over c.q. accoord te gaan met de hervestiging van het voorkeursrecht gemeente op grond van artikel 2 lid 4 van de Wet voorkeursrecht gemeenten. De heer Van Valkenhoef, projectleider Rijnfront, zal op 29 januari beide voorstellen voor u toelichten.

De wethouders van Ruimte en Groen mevrouw Meester en van Financiën mevrouw Mathijsen zullen beide aanwezig zijn op de informatieavond. Uiteraard is er gelegeheid tot het stellen van vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie