Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging Hoorzitting gemeente Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bodegraven
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bodegraven

Uitnodiging Hoorzitting

Wethouder R.M. Hoekstra-Hinze nodigt op voorhand alle jongeren uit voor een hoorzitting op 29 januari 2002 om 20.00 uur in het gemeentehuis.

Zoals bekend zijn 1200 jongeren benaderd in de leeftijdscategorie van 13 tot en met 23 jaar met een enquête. De resultaten van de enquete zijn inmiddels bekend en zijn op 8 januari aan ons college ter kennisname voorgelegd. Op januari hebben wij jullie een afschrift doen toekomen.

Daarnaast is wellicht bekend dat de raad inspraak voor jongeren wenst te regelen in een overeenkomst. Daarom heeft wethouder Hoekstra een concept convenant Jeugd- en Jongeren Beraad Bodegraven ontwikkeld die op 29 januari 2002 eveneens met jullie besproken wordt. De jongerenenquete en het convenant zijn beide af te halen op het gemeentehuis.

Wethouder Hoekstra verzoekt alle jongeren daarom vriendelijk de datum van 29 januari 2002 om 20.00 uur reeds in de agendas te reserveren. De agenda voor deze hoorzitting is op 9 januari 2002 toegestuurd. Uiteraard zijn ook ouders van harte welkom op deze avond.

Tevens zal er een hoorzitting plaatsvinden op 28 januari 2002. Deze hoorzitting zal ook het jongerenbeleid aangaan. Voor deze hoorzitting hebben bestuur en instellingen die met jongeren werken inmiddels een uitnodiging ontvangen.

De agenda voor de hoorzitting van 29 januari luidt als volgt:
1. Opening

2. Mededelingen

3. Vaststelling agenda

4. Jongerenenquete Gemeente Bodegraven

5. Convenant

6. Rondvraag

7. Sluiting

De avond zal voorgezeten worden wethouder Hoekstra.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Barbara Wortman. Zij is te bereiken onder telefoonnummer 0172-619300.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie