Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe variant keurmerk 'Goedgekeurd Keurmerkinstituut'

Keurmerkinstituut


* Speciaal voor hippische bedrijven, zoals maneges, introduceren de Stichting Veilige Paardensport (SVP) en het Keurmerkinstituut een nieuwe variant van het keurmerk "Goedgekeurd Keurmerkinstituut". Aan het logo van dit keurmerk zijn de woorden "Veiligheidscertificaat" en de naam van de SVP toegevoegd. De keuringen worden uitgevoerd door inspecteurs van NHB Deurne; deze zijn onlangs begonnen met de beoordeling van de ca. 200 aanvragers van het keurmerk. Als een bedrijf ook deelneemt aan het sterrensysteem van de Federatie van Nederlands Rijscholen controleert de inspecteur bij hetzelfde bezoek de FNRS-classificatie van de accommodatie. (29/01/02).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie