Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 29-01-2002

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 29-01-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Vrachtwagen op zijn kant
ALMERE - Maandagmiddag is waarschijnlijk door de harde wind bij de A27 een vrachtwagen van de weg geraakt en op zijn kant terechtgekomen. De bestuurder (leeftijd en woonplaats onbekend) raakte licht gewond en is per ambulance voor controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Zwartrijder aangehouden
ALMERE Maandagmorgen is op het Centraal Station een 26-jarige Lelystedeling aangehouden. Een conductrice betrapte de man op zwartrijden in de trein. Toen ze hem hierop aansprak, gedroeg hij zich agressief en schopte de conductrice tegen de knie. Tegenover de politie gaf hij tot drie maal toe een valse naam op. De verdachte verzette zich bij aanhouding en is geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten.

Aanrijding Cinemadreef
ALMERE Op de Cinemadreef heeft zich maandagmiddag een aanrijding voorgedaan. Een 26-jarige automobilist uit Almere reed richting het centrum toen hij opeens een verkeersbord op het wekdek zag liggen. Hij kon niet uitwijken naar een andere rijstrook omdat daar verkeer reed, dus remde. De automobilist achter hem, een 32-jarige Almeerder, kon niet meer op tijd tot stilstand komen en botste achterop. Waarschijnlijk is het verkeersbord door de harde wind losgeraakt en op het wegdek terechtgekomen. De passagiere van de 32-jarige, een 29-jarige Almeerse, is voor controle per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De brandweer heeft geassisteerd.

Winkeldievegges aangehouden
ALMERE Maandagmiddag zijn op de Odeonstraat twee vrouwen (24-jaar uit Amsterdam en 22 jaar uit Dordrecht) aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Een getuige, van beroep een beveiligingsmedewerker, reed hen voorbij en vertrouwde het niet helemaal. Zijn gevoel werd bewaarheid, want toen hij de dames aansprak zag hij dat ze een tas speciaal geprepareerd voor winkeldiefstal bij zich hadden. Samen met een toevallig passerende politieagent (ook in zijn vrije tijd) werden de dames na een korte achtervolging aangehouden. Ze verzetten zich hevig bij aanhouding en zijn geboeid overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn voor nader verhoor ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie