Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 29-01-2002

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-01-2002 Persberichten district Lekstroom, 10.05 uur

Peuter in auto

HOUTEN Op maandag 28 januari is een peuter door de politie uit een auto bevrijd.

Rond 16.20 uur werd de politie door een bezorgde moeder gewaarschuwd. Haar auto stond op het Loeriksepad geparkeerd en zij had het portier in het slot gegooid, terwijl haar dochtertje zich nog in de auto bevond en de sleutels nog in het contact zaten. Zodoende zat haar dochtertje nu in de auto opgesloten.

Door politiemensen is de auto openge"peuter"d, waarna de peuter uit de auto kon worden bevrijd en met haar moeder werd verenigd.

Inbraak mislukt

NIEUWEGEIN Op maandag 28 januari deed een vrouw aangifte van een poging tot inbraak in haar woning.

Op zondag 27 januari bemerkte de 55-jarige bewoonster van een woning aan de Melissegaarde dat iemand had gepoogd in haar woning in te breken. Een inbreker had geprobeerd de schuifpui aan de achterzijde van de woning open te breken. De woning was echter voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen en was dus voorzien van zeer deugdelijk hang- en sluitwerk. Het lukte de inbreker dan ook niet de schuifpui open te breken. De schade bleef beperkt tot een aantal moeten in het houtwerk.

Winkeldief aangehouden

HOUTEN Op maandag 28 januari werd een man op winkeldiefstal betrapt en aangehouden.

Rond 20.45 uur zag een medewerker van een winkel aan de Spoorhaag dat een man enkele flessen shampoo en aantal paren sokken uit een stelling pakte en deze in zijn jaszakken stopte. De man passeerde de kassa zinder deze goederen af te rekenen. De man, 40 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden.

Hij werd door politiemensen naar het politiebureau overgebracht en daar ingesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie