Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MVO verzorgt Energie-informatiemiddag

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Bron: Productschap Margarine
Zoek soortgelijke berichten

Productschap Margarine


MVO verzorgt Energie-informatiemiddag

Het Productschap MVO verzorgt op dinsdag 5 februari bij Novem in Utrecht een Energie-informatiemiddag. De ondertekening van de tweede Meerjarenafspraak Energiebesparing (MJA2) eind vorig jaar vraagt om een nieuwe impuls van de aandacht voor energie. Om de MVO-bedrijven te ondersteunen bij het nakomen van de twee belangrijkste resultaatverplichtingen, wordt tijdens deze bijkomst vooral aandacht besteed aan energiezorg en monitoring.

Jos Nizet van Novem zal kort de inspannings- en resultaatsverplichtingen van de MJA2 toelichten. Tevens besteedt hij aandacht aan het goedkeuringstraject van de Energiebesparingsplannen (EBPs) bij de vergunningverlener en de rol ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie