Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wedstrijd voor kinderen ter ere van Koninklijk Huwelijk

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Achtkarspelen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Achtkarspelen


29-01-2002

Wedstrijd voor kinderen van 5 t/m 12 jaar ter ere van Koninklijk Huwelijk

Doe allemaal mee en win een dagje pretpark!

Zoals jullie weten stappen Prins Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta op 2 februari met elkaar in het huwelijksbootje. Wij van de gemeente vinden dit wel een feestje waard. Vandaar dat we een fantastische prijs hebben voor de winnaar van de knutsel- en opstelwedstrijd voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar!

Wat moet je doen om te winnen?
Je zou het vast wel leuk vinden als de Prins en Maxima een keertje een bezoek brengen aan de gemeente Achtkarspelen of specifiek jouw dorp. Maar wat zou je ze dan willen laten zien? Wat vind jij nou het mooiste plekje in je dorp of omgeving, of het spannendste, of het meest interessante? En waarom?
Wij vragen jou om het bezoek van het prinselijk paar aan dit plekje te beschrijven in een kort opstel van ongeveer één A4 (één blaadje papier), maar je mag ook jouw plekje voor ons tekenen of er een werkstukje van maken.
Zorg ook voor een apart briefje bij je werkstuk, met daarop je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Lever je bijdrage aan de wedstrijd in bij de balie van het gemeentehuis (Stationsstraat 18) in Buitenpost. Je mag het ook opsturen naar dit adres: Gemeente Achtkarspelen
Postbus 2
9285 ZV Buitenpost
en schrijf daaronder: wedstrijd 2 februari 2002

Als je thuis de beschikking hebt over Internet en e-mail, dan kun je het opstel ook mailen naar: (gemeente@achtkarspelen.nl), onder vermelding van: wedstrijd 2 februari 2002.
Zorg ervoor dat je opstel / werkstuk / tekening uiterlijk 5 februari bij ons ingeleverd is!

Wat kun je winnen?
Voor de winnaar van deze wedstrijd liggen er vier toegangskaartjes (voor jou en je familie) klaar voor een pretpark naar eigen keuze in Nederland. De tweede en derde prijs bestaan uit twee keer gratis zwemmen in De Kûpe in Buitenpost.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie