Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussiebijeenkomst projecten Leiden-Noord

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Discussiebijeenkomst projecten Leiden-Noord

Op 29 januari, 19.30 uur, vindt een bijeenkomst plaats in de nieuwe congresaccommodatie van de Groenoordhallen (Willem de Zwijgerlaan) over de voortgang van een aantal projecten uit het Wijkontwikkelingsplan Leiden-Noord. Deelnemers aan de discussie zijn de wethouders Jan Laurier (Wijkbeheer), Ron Hillebrand (Ruimtelijke ordening en Verkeer), Hans Buijing (Onderwijs, Zorg en Welzijn) en Melanie Schultz (Economische Zaken) en vertegenwoordigers van het brede bewonerskader van Leiden-Noord. Avondvoorzitter is oud-journalist Gert Visser. De discussie zal zich toespitsen op het thema "Leiden Noord, een wijk voor het leven". Drie grote projecten rond de Willem de Zwijgerlaan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie