Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Martin van Kesteren nieuwe commissaris Caesar Groep

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CAESAR VIA NOVA

Martin van Kesteren nieuwe commissaris Caesar Groep

Utrecht, 29 januari 2002

ICT-onderneming Caesar Groep uit Utrecht heeft haar Raad van Commissarissen per 1 januari jl. uitgebreid met Martin van Kesteren, voormalig lid van de concerndirectie van PinkRoccade. Bij de Caesar Groep bestaat de Raad van Commissarissen nu uit vier personen. Over zijn toetreding zegt Martin van Kesteren: 'Mijn belangstelling gaat uit naar bedrijven die er bovenuit willen steken. Caesar is zo'n bedrijf'.

De (ICT-) kennis van Martin van Kesteren vormt een aanvulling op de kennis en ervaring van de huidige Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen bestaat nu uit Prof.Dr. Cees van Dam, Siem Verkaik en Ir. Gunther G.van den Berg.

Personalia
Martin van Kesteren (1956) was van 1998 tot december 2001 lid van de concerndirectie van PinkRoccade, waar hij verantwoordelijk was voor alle IT beheer activiteiten en internationalisatie. Voor die tijd vervulde hij binnen de Pink Elephant Group, een van de grotere werkmaatschappijen van PinkRoccade, vanaf 1983 de functie van commercieel directeur, divisiedirecteur en algemeen directeur (1995-2000). Na zijn terugtreden startte Martin twee nieuwe ondernemingen: Grey Hare Consulting (gericht op managementtraining en
-advies) en Levator MLP (Instituut voor Businessplanning en Projectmanagement). Per 1 januari 2002 trad hij toe tot de Raad van Commissarissen van de Caesar Groep.

---

----
De Caesar Groep
De Caesar Groep is in 1993 opgericht en gevestigd in Utrecht. De Caesar Groep bestaat uit zestien ICT-ondernemingen, elk met een eigen specialisme. Het gemeen-schappelijk element is de strategie van operational excellence: 'het optimaliseren van de bedrijfsprocessen met als doel het aanbieden van een niet te evenaren combinatie van kwaliteit, prijs en duidelijkheid'. Kortom: meer met minder doen!

Conform deze strategie besteedt de Caesar Groep veel aandacht aan groei, personeelsbeleid en kwaliteit. In 1997 werd de Caesar Groep uitgeroepen tot het snelst groeiende middenbedrijf, in 1998 verwierf Caesar de Nederlandse Kwaliteits-onderscheiding. In de top 50 van het boek 'De beste ICT-bedrijven om voor te werken' (2000-2003) komt de Caesar Groep voor op de tweede plaats. Oprichter Hans van der Kooij werd op 17 februari 2000 verkozen tot Manager van het Jaar 1999. Momenteel zijn er meer dan 450 medewerkers werkzaam bij de Caesar Groep. De cijfers van Caesar (jaar 2000): bruto toegevoegde waarde meer dan 49 miljoen gulden, de nettowinst meer dan 2,9 miljoen gulden. Voor 2001 wordt 20% groei in bruto toegevoegde waarde verwacht.
- EINDE BERICHT -

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie