Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Metaalunie groeit naar 11.000 leden

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Metaalunie

Metaalunie groeit naar 11.000 leden
11/01/2002

Verhoeven: "Overheid moet mogelijkheden voor technologische innovatie vergroten" Met de inschrijving van Hakvoort Multi Engineering uit Dedemsvaart is de achterban van de grootste ondernemersorganisatie voor het mkb-metaal, de Metaalunie, gegroeid naar 11.000 leden. Bij het 11.000ste Metaalunielid in Dedemsvaart feliciteerde Minister Jorritsma de Metaalunie met het bereiken van deze mijlpaal. Zij vindt de Metaalunie een uiterst effectieve en belangrijke intermediair voor de metaal. Hakvoort M.E. roemde zij om de technische innovatie die het bedrijf nastreeft. Metaalunievoorzitter Bertha Verhoeven-van Lierop typeerde in Dedemsvaart Hakvoort M.E. als een modern metaalbedrijf. "Moderne metaalbedrijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie