Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Metaalunie organiseert twee SPMA-workshops

Datum nieuwsfeit: 29-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Metaalunie

Metaalunie organiseert twee SPMA-workshops
17/01/2002

Vanwege het succes van de voorgaande SPMA-workshops, organiseert de Metaalunie-branchegroep SPMA (Specialists Production Mechanization and Automation) ook dit jaar in Nieuwegein een tweetal workshops over de SPMA-projectaanpak. In de driedaagse cursus leren de deelnemers hoe zij door een beter gestructureerd proces optimaal kunnen inspelen op de eisen en wensen van hun cliënt. Daardoor kan niet alleen belangrijk bezuinigd worden op de productiekosten. Ook komt hierdoor scherpere bewaking van de doorlooptijden en een beter op de behoefte van de opdrachtgever toegesneden product binnen handbereik. De SPMA-workshop is specifiek bedoeld voor directie, verkopers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie