Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volkskredietbank Appingedam gecertificeerd

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Appingedam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Appingedam

30-1-2002 Volkskredietbank gecertificeerd


APPINGEDAM - Binnen een jaar nadat de Volkskredietbank Noord-Oost Groningen in Appingedam ermee startte, heeft men de nieuwe versie van het ISO 9001-certificaat behaald. Cum laude, dat wil zeggen dat men geen opmerkingen maakte. "Wel zien we zelf enkele verbeterpunten." Naast dit opmerkelijk resultaat kan directeur H.L. Norder melden dat de Volkskredietbank in Appingedam de enige in zijn soort in Nederland is, die aan de norm heeft voldaan. Dat is voornamelijk te danken aan proces-coördinator Rona van Ellen, sinds twee jaar in dienst bij de Volkskredietbank. Zij wijst erop, dat veel te danken is aan de hechtheid van het team, dat bij de bank werkt. Er is praktisch geen ziekteverzuim en dat terwijl men toch 650 budget-cliënten in het bestand heeft op een totaal van 3000 cliënten. Komende donderdag zal auditeur Veritas het certificaat uitreiken, in het bijzijn van alle gemeentelijke vertegenwoordigers.
De Volkskredietbank Noord-Oost Groningen is een gemeenschappe-lijke regeling van Noord- en Oost Groninger gemeenten. Naar verwachting zal het aantal deelnemende gemeenten nog gaan groeien. Volgens directeur Norder betekent het ISO-certificaat een grote continuïteit voor de bank.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie