Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themamiddag taal in kader in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zwijndrecht

Themamiddag taal in kader
van onderwijsachterstandenbeleid

Woensdag 30 januari 2002 heeft een zeer geslaagde bijeenkomst plaatsgevonden tussen de leerkrachten van de onderbouw, peuterspeelzaal leidsters en leidsters van de kinderdagverblijven op de basisschool de Notenbalk.

Deze middag is georganiseerd in het kader van onderwijsachterstandenbeleid van de gemeente Zwijndrecht. Het onderwijsachterstandenbeleid is in 1998 van start gegaan. Hiermee heeft de landelijke overheid haar verantwoordelijkheid ten aanzien van de verbetering van onderwijskansen van kinderen uit achterstandsgroepen overgedragen aan de gemeenten. Het project overdrachtsprotocol peuterspeelzaal/ kinderdagverblijf basisschool is één van de succesvolle projecten welke in deze periode ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie