Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Limburg steunt aanleg en onderhoud landschapselementen

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Provincie steunt aanleg en onderhoud landschapselementen

PROVINCIE STEUNT AANLEG EN ONDERHOUD LANDSCHAPSELEMENTEN

Gedeputeerde Staten trekken dit jaar 582.200,-- uit voor onderhouds-overeen-komsten voor landschapselementen verspreid over de hele provincie. Daartoe horen onder meer voor Limburg karakteristieke hoogstamboomgaarden, erfbeplantingen, hagen en poelen.

De grootste post binnen dit subsidsiebedrag, 204.000,--, is bestemd voor extra uitvoeringscapaciteit bij de Stichting Instandhouding Kleine Landschapselementen (IKL) om de aanleg, het herstel en het onderhoud van landschapselementen te versnellen. Dit betekent dat in 2002 in minstens 34 gemeenten de werkplannen uitgevoerd kunnen worden. Voor zes andere gemeenten worden dit jaar de uitvoerings-plannen voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie