Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouw Bredeschool Etten-Leur is begonnen

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Etten-Leur

Bouw van de Bredeschool van start

Op woensdag 30 januari j.l. heeft wethouder W. Vermunt de laatste balk van de fundering van het toekomstige scholencomplex en kindercentrum De Keen gelegd.
Ook hebben drie kinderen van resp. de Barkentijn, 't Kofschip, de Toverlaars (de basisscholen in de wijk De Keen) samen met wethouder Vermunt het bouwbord op het bouwterrein van dit toekomstige scholencomplex en kindercentrum onthuld. Na afloop van de officiële handelingen zongen de ruim 300 kinderen van de drie basisscholen een prachtig feestlied, dat speciaal voor deze officiële aangelegenheid gecomponeerd was.

Hiermee is een eerste handeling verricht voor de realisering van een scholencomplex en kindercentrum in wijk De Keen, bestaande uit 18 lokalen en een gymnastieklokaal. Ook komen er extra ruimten met een multifunctioneel gebruik voor muziek, toneel, drama, overblijfruimten, documentatiecentrum, mediatheek, ICT en beeldende vorming. De Stichting Markenlanden en de Stichting Peuterspeelzalen Etten-Leur realiseren in dit complex een kinderopvang, buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal. Het is de bedoeling dat het scholencomplex en kindercentrum na de kerstvakantie in gebruik wordt genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie