Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 30-01-2002

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

Woensdagochtend 30 januari 2002
09:59 woensdag 30 januari 2002

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

EMMEN
Met drank op de bosjes in
Dinsdagavond tegen 23.00 uur reed een 47-jarige automobilist uit Valthe over de N34. Hij nam de afrit Emmen-Zuid en was halverwege van mening dat hij al bij de rotonde was aangekomen en stuurde de bocht in. Hij was echter pas halverwege de afrit en dook met zijn auto het talud af. De man kwam met zijn auto ongeveer 5 meter lager in de bosjes terecht. De man bleek te hebben gedronken. Bij de ademtest blies hij 875, en hij ontving een snelrechtdagvaarding. Zijn auto werd afgesleept, en zijn rijbewijs is ingevorderd.

MEPPEL
Ongeval met letsel
Dinsdagavond omstreeks 19.00 uur zijn twee automobilisten licht gewond geraakt bij een frontale botsing op de Bekinkbaan. Een 26-jarige man uit Meppel raakte, aan het eind van het viaduct, in de bocht in een slip en belandde op de andere weghelft. Daar botste hij frontaal tegen een 57-jarige man uit Sleen, waarbij hij uit de auto werd geslingerd. Beide automobilisten zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel, waar het letsel mee bleek te vallen.

COEVORDEN
Alcomobilist
Dinsdagavond rond 20.30 uur reed een 55-jarige man uit Coevorden met zijn auto over de Buxus. Bij controle bleek hij te hebben gedronken. De ademtest gaf als resultaat 910. De man kreeg een snelrechtdagvaarding, en kon zijn rijbewijs direct inleveren.

ASSEN
Auto-inbraak
Dinsdagavond is op de Stadsbroek een auto opengebroken tussen 20.00 en 21.30 uur. Een zijruit werd vernield, en de 40-jarige eigenaar uit Fluitenberg is zijn GSM kwijt.

EMMEN
Auto-inbraak
Dinsdagavond is aan de Boermarkeweg op de parkeerplaats van de Muzeval een auto opengebroken. De 27-jarige eigenares uit Drouwenermond mist drie jassen en een GSM.

HOOGEVEEN
Inbrekers aangehouden
Dinsdagnacht rond 3.30 uur kreeg de politie een inbraakalarm binnen van een bedrijf in automaterialen aan de Piet Soerstraat. Ter plaatse bleek een deur te zijn opengebroken. De daders waren gevlogen. De agenten kwamen er, na uitstekend speurwerk, achter waar ze de verdachten konden vinden. Kort daarop konden twee mannen uit Hoogeveen van 18 en 19 jaar, bij hun woning worden aangehouden. Ze waren in het bezit van goederen die bij de inbraak waren gestolen. Beide zijn ingesloten voor een nader onderzoek.

ASSEN
Duur breezertje
Dinsdagavond tegen 18.00 uur werd in een supermarkt aan de Minervalaan een 23-jarige man uit Norg betrapt bij de diefstal van een flesje Bacardi Breezer. Hij kreeg een boete opgelegd van 155 Euro. Het flesje kost normaal 1,45 Euro ..

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie