Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 30-01-2002

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-01-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.10 uur

Aanhouding wegens mishandeling

GROENENKAN- Op dinsdagmorgen omstreeks 08.30 uur is een 46- jarige man uit Groenenkan aangehouden wegens mishandeling van een 50- jarige automobilist uit Bilthoven.

De automobilist reed over de Groenekanseweg, toen de 46- jarige man ter hoogte van het viaduct de straat overstak met zijn kinderen. De automobilist remde af, maar volgens de overstekende man reed hij nog veel te hard. De automobilist stopte voor de voetgangers, waarop de 46- jarige man woedend op hem af liep, het portier open trok en de automobilist een aantal klappen in zijn gezicht gaf. Hierdoor liep de man letsel op aan zijn gezicht. De 46- jarige man is aangehouden wegens mishandeling en meegenomen naar het bureau.

Bus in brand

WERKHOVEN- Op dinsdagmiddag omstreek 17.20 uur trof de politie op de provinciale weg een bus aan waarin een brand was ontstaan.

De buschauffeur zag in de bus een hoop rook ontstaan, waarna hij zijn bus tot stilstaan bracht. Vermoedelijk was er kortsluiting in de motor. In de bus ontstond paniek, en door passagiers werd de deur eruit getrapt. De buschauffeur alarmeerde de brandweer, die de kleine brand snel kon blussen. Geen van de passagiers raakte gewond en de passagiers zijn met een andere bus verder vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie