Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 30-01-2002

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 30-01-2002
1e Persbericht woensdag 30 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 19.30 en woensdagmorgen 0.45 uur is vanaf de Fuutlaan een zwarte personenauto, Renault Clio, kenteken 65-GR-XN, gestolen.

Eindhoven: Verdachte diefstal bananen aangehouden Woensdagmorgen om 0.05 uur is op het 18 septemberplein een 27-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Een politiepatrouille zag dat hij daar een winkelruit vernielde en vervolgens een tros bananen uit de winkel wegnam. De verdachte is overge-bracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagmorgen om 2.05 uur is op de Beukenlaan een 41-jarige man uit Eindhoven aange-houden. Een gewaarschuwde politiepatrouille trof de man daar zittend in een geparkeerde auto aan. Een zijruit van de auto was kapot. De bij verdachte aangetroffen Cd en gsm is in-beslaggenomen.

Helmond: Verdachte vernieling ruit aangehouden
Dinsdagavond om 22.05 uur is op de Isidoor Opsomerstraat een 42-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij had daar een ruit van een voordeur en de buitenverlichting vernield. De gewaarschuwde politie trof hem daar aan. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Inbraak in een winkel
Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan de Brouwhorst. De ruit van de voordeur is vernield. Uit de winkel verdwenen shag, sigaretten, videobanden, DVD s en cosmetica pro-ducten.

Helmond: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 19.00 en woensdagmorgen 5.45 uur is vanaf de Toermalijnstraat een goudkleurige personenauto, Mercedes Benz 250 C Elegance, kenteken GX-DS-90, gestolen.

Lage Mierde: Inbraak in een woning
Dinsdag tussen 7.45 en 19.45 uur is ingebroken in een woning aan de Ronkert. Aan de achterzijde van de woning is een raam vernield. Uit de woning zijn sieraden gestolen.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Dinsdagavond is op de Heerbaan een verkeerscontrole gehouden. 7 automobilisten, 1 brom-fietser en 1 fietser kregen een proces-verbaal voor het negeren van het roodlicht. 3 fietsers kregen een bon voor het niet voeren van de juiste verlichting en 1 bromfietser voor het niet dragen van de helm.

Veldhoven: Diefstal auto
Woensdag tussen 1.00 en 7.00 uur is vanaf de Oortlaan een zwarte personenauto, Volkswa-gen Golf, kenteken 01-HN-Nv, gestolen.

Reusel: Ramkraak
Woensdagmorgen rond 1.05 uur is op de Markt een toegangsdeur van een winkel geramd. In de winkel zijn vitrinekasten omgegooid en vernield. Uit de winkel zijn een aantal GSM s en carkits gestolen. Getuigen zagen na de kraak een Opel Kadett wegrijden. Even later is op de Kruisstraat een te Reusel gestolen Opel Kadett aangetroffen. In de auto lag een doos van een mobiele telefoon.

Maarheeze: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan Den Engelsman. Een kantoorruit is vernield. Uit het pand verdween een personal computer.

Valkenswaard: Verdachte geluidsoverlast aangehouden Woensdagmorgen om 6.15 uur is in haar woning op de Kramerwei de 39-jarige bewoonster aangehouden. Gekomen bij de woning hoorden de gewaarschuwde politie dat de muziek zeer luid stond. Kort daarvoor hadden zij de vrouw gewaarschuwd de muziek zachter te zetten. Aan verdachte is proces-verbaal aangezegd. De vrouw gaf een valse naam op. Hier-op is zij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Someren: Inbraak in een woning
Afgelopen nacht is ingebroken in een woning op de Lijestraat. Het slot van de achterdeur is opengebroken. Uit de woning is een gsm en ongeveer 200 Euro gestolen.

Heeze: Inbraak in een woning
Woensdagmorgen tussen 2.00 en 3.00 uur is ingebroken in een woning aan de Pastoor Spieringslaan. Het slot van de achterdeur is geforceerd. In de woning zijn de kasten en enkele jassen doorzocht. De bewoner werd wakker van het gestommel en ging beneden kijken. De videorecorder en een geluidsbox stond gereed om meegenomen te worden.

Geldrop: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 19.30 en woensdagmorgen 5.15 uur is vanaf de Livingstonestraat een grijze personenauto Volkswagen Golf, kenteken NT-38-JR, gestolen.

Nuenen: Inbraak in een bedrijf
Tussen dinsdagavond 18.00 en woensdagmorgen 9.00 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Opwettenseweg. De voordeur van het pand is opengebroken. Uit het pand zijn vlees-producten en een partij vlees gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie