Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-01-2002

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 30-01-2002 Mediaberichten 30 januari (11.45 uur)

HORN Verkeersgewonde
HORN Een 64-jarige automobiliste uit Haelen is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Napoleonsweg. De vrouw kwam tijdens het inhalen van een vrachtauto in botsing met deze vrachauto die werd bestuurd door een 50-jarige man uit Eindhoven. Door de botsing reed de automobiliste naar links en botste met haar auto tegen een boom. Ze werd met diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een nader onderzoek in.

BLERICK Arrestatie auto-inbrekers
BLERICK De politie heeft dinsdagmiddag twee personen aangehouden die door de eigenaar waren betrapt tijdens inbraak in zijn auto op de Geresstraat. De autobezitter hoorde het alarm van zijn auto afgaan en trof twee mannen aan in zijn auto. Samen met enkele buurtbewoners werd het tweetal een 47-jarige Blerickenaar en een 34-jarige man uit Duisburg (D) opgehouden totdat er een politiepatrouille kwam. Deze arresteerde beide mannen en sloot ze op in een politiecel voor verder onderzoek.

VENLO - Openingstijden politiebureaus district Venlo gewijzigd VENLO De politiebureaus in Tegelen, Venlo-Oost (Rijnbeekstraat), Venlo-Centrum (Nassaustraat), Blerick en Helden hebben sinds kort gewijzigde en nagenoeg eensluidende openingstijden. De vijf bureaus zijn voortaan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur geopend. Op zaterdagen hebben de bureaus in Tegelen, Venlo-Oost, Helden en Blerick de deuren los tussen 09.00 uur en 13.00 uur en in Venlo-Centrum van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het politiebureau aan de Rijnbeekstraat in Venlo dat tevens functioneert als districts- en regiobureau blijft zeven dagen per week 24 uur per dag voor het publiek geopend. Enkele actuele ontwikkelingen zijn in deze besluitvorming meegenomen. In de doorontwikkeling van het Servicecentrum (Landelijk Telefoonnummer Politie 0900-8844) wordt de afhandeling van gevonden en verloren voorwerpen meegenomen alsmede uitbreiding van de informatieverstrekking aan het publiek. Dat zijn zaken waarvoor burgers de politiebureaus bezoeken ook op zaterdagen en koopavonden. Ook wordt momenteel de mogelijkheid voor aangifte van bepaalde delicten via internet bekeken. Een projectgroep is bezig met de invoer van aangifte op afspraak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie