Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SPS Gensys en Kenson partners in Engelse markt

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


SPS Gensys en Kenson partners in Engelse markt

Reeuwijk, 30 januari 2002 - SPS Gensys, de toonaangevende Nederlandse aanbieder van complete ICT-beheeroplossingen, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Britse Kenson Network Engineering, een ICT-leverancier en -dienstverlener met als kernactiviteit netwerksupport. Kenson gaat in het Verenigd Koninkrijk de Gensys Product Suite verkopen en zal bovendien remote management services aanbieden met gebruikmaking van Gensys.

Gensys is een multiplatform beheersysteem voor het uitvoeren van routinematige beheertaken op afstand. Het systeem controleert 24 uur per dag op betrouwbare en kosteneffectieve wijze de beschikbaarheid van bedrijfsprocessen, netwerken en netwerkonderdelen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie