Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 30-01-2002

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-01-2002 Persbericht district AA & Dommel

VERLICHTINGSCONTROLE ( Schijndel)

Tijdens een vanmorgen gehouden verlichtingscontrole op de Boschweg in Schijndel zijn 7 bekeuringen uitgereikt. Een bromfietser kreeg bovendien een bekeuring voor het rijden zon-der helm.

SNELHEIDSCONTROLE (Sint Michielsgestel)

Dinsdag is op de Schijndelseweg in Sint Michielsgestel een snelheidcontrole gehouden. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. Van de 600 gepasseerde voertuigen waren er 91 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 kilometer per uur.

CONTROLE WET ARBEID VREEMDELINGEN (Boxtel)

Bij een dinsdagavond gehouden controle in een restaurant aan de Schijndelseweg in Boxtel heeft de politie twee buitenlandse personen aangetroffen die daar zonder vergunning arbeid verrichten. Tegen de 47-jarige eigenaresse van het restaurant wordt proces-verbaal opge-maakt. Een van de beide arbeiders is door de dienst vreemdelingenzaken van de politie in bewaring gesteld omdat hij vermoedelijk illegaal in ons verblijft.

VERKEERSCONTROLE (Vught)

Vanmorgen tussen 07.00 uur en 09.00 uur is er een verkeerscontrole gehouden op de Taal-straat in Vught. Tijdens deze controle, waaraan 10 politiemensen meewerkten, zijn 1100 voertuigen gecontroleerd. In 51 gevallen is er bekeurd voor feiten als overschrijden van de maximum snelheid, het rijden op een brom- cq snorfiets met een te hoog motorvermogen, het niet kunnen tonen van een geldig bromfietscertificaat, het niet voeren van verlichting en enkele andere technische gebreken aan de bromfiets.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie