Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tienjarig bestaan Seniorenraad gemeente Amstelveen

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amstelveen

Nieuws

Tienjarig bestaan Seniorenraad

Ruim tien jaar geleden stelde de gemeenteraad van Amstelveen de Seniorenraad in. De Seniorenraad heeft als taak de gemeenteraad te adviseren over het ouderenbeleid. Sinds de start zo´n tien jaar geleden, is de Seniorenraad in professionaliteit gegroeid. Het enthousiasme bij de leden is altijd gebleven. De leden voelen het als hun verantwoordelijkheid om de gemeenteraad te informeren over wat er onder ouderen leeft en als klankbord te dienen in de ontwikkeling van het ouderenbeleid. Daarom geven zij gevraagd en ongevraagd advies over alle zaken die senioren aangaan.

Om het tienjarig bestaan te vieren organiseert het dagelijks bestuur van de Seniorenraad een feestelijke bijeenkomst op 7 februari 2002 in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1.

Het programma is als volgt:

14.15 uur
Opening door dhr. ir. R. van der Wal, voorzitter Seniorenraad

14.30 uur
Voordracht door mevr. mr. W.M. Blok-Melai, wethouder ouderenbeleid

15.00 uur
Voordracht door mevr. dr. M. I. Broese van Groenou, verbonden aan de afdeling Sociologie en Sociale Gerontologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam
Discussie over de positieve en negatieve aspecten van het ouder worden, belicht vanuit een wetenschappelijke invalshoek

15.45 uur tot 17.00 uur
Feestelijke receptie in de foyer van het raadhuis

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Neem dan even contact op met de leden mevrouw E. Leopold-Vereb, tel. 643 2301 of mevrouw Th. Booster-Zult, tel. 645 7863.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie