Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek Kamer van Koophandel

Datum nieuwsfeit: 30-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Moerdijk
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Moerdijk


GEMEENTE VERLEENT MEDEWERKING ONDERZOEK KAMER VAN KOOPHANDEL

De Kamer van Koophandel start een onderzoek naar de mogelijkheden van intensief ruimtegebruik op bestaande bedrijventerreinen. Ook Dintelmond wordt hierbij betrokken.

Gevraagd is of de gemeente Moerdijk wil deelnemen in dit onderzoek. Aangezien dit onderzoek uitstekend past binnen het in gang gezette project "duurzame revitalisering Dintelmond" vindt het college deelname meer dan gewenst. Aan dit onderzoek zijn geen kosten verbonden.

Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt voor de onderzochte bedrijven een actieprogramma voor intensivering van het ruimtegebruik opgesteld. In dat programma worden voor elk terrein concrete doelstellingen, aanpak, organisatie, communicatie, kosten en financiering uitgewerkt. Daarmee kunnen gemeenten, eventueel parkmanagement, lokaal bedrijfsleven en intermediaire organisaties concreet aan de slag.

Laatst gewijzigd 30 januari 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie