Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rondje Spreekuur centrum & Wageningen oost

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wageningen

rondje Spreekuur centrum & Wageningen oost

Iedere (één na) laatste donderdag van de maand kunnen wijkbewoners van het centrum en de bewoners ten oosten van de Ritzema Bosweg terecht met vragen, klachten en opmerkingen over het onderhoud en het beheer in de wijk. Ook onderwerpen als de sociale- en verkeersveiligheid in die buurt kunnen aan de orde komen.

Politie, De Woningstichting en gemeente werken samen om de leefbaarheid in de wijk te vergroten. De gebiedsagent Harry Brouwer en de voorman van het wijkteam centrum Gijp Meurs of Ben van Ommeren van het wijkteam oost zijn tijdens het spreekuur te vinden in 'Ons Huis' aan de Harnjesweg 84, tel. 413377.

Gijp Meurs of Ben van Ommeren (gemeente) zijn aanwezig van 18.15 tot 19.00 uur en Harry Brouwer (politie) is in 'Ons Huis' te bereiken tussen 18.45 en 19.30 uur.

Wijkgericht werken
Het instellen van het spreekuur is een vervolg op de wijkbijeenkomst die vorig jaar juni is gehouden in het kader van het wijkgericht werken. Met het wijkgericht werken wil de gemeente in samenwerking met de politie, De Woningstichting en vooral de wijkbewoners zelf, de leefbaarheid in de wijk vergroten.

Data 2002
Het spreekuur vindt plaats in het gebouw Ons Huis aan de Harnjesweg 84.
Harry Brouwer (politie) is er iedere maand tussen 18.45 en 19.30 uur. Ben van Ommeren (wijk oost) is aanwezig op donderdag 31 januari, 28 maart, 30 mei, 18 juli, 31 oktober, 19 december. Gijp Meurs (centrum) is er op donderdag 21 februari, 25 april, 27 juni, 26 september, 28 november.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie