Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Scientific-Atlanta begint verzending van Explorer 4000DVB

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SCIENTIFIC-ATLA.NTA INC

Scientific-Atlanta begint verzending van Explorer 4000DVB....

Scientific-Atlanta begint verzending van Explorer 4000DVB Set-Tops naar Telewest

De eerste Set-Top van Scientific-Atlanta, volgens Europese normen, is ontworpen voor interactieve TV, presteert uitstekend en is betrouwbaar.

Atlanta - Scientific-Atlanta, die voortdurend bezig is kabelexploitanten uit de hele wereld keuzes en flexibiliteit te bieden, zodat zij goede video-, data-, stem- en interactieve tv-diensten kunnen leveren, maakte vandaag bekend dat men begonnen is de digitale, interactieve Explorer 4000DVB set-tops naar Telewest in het Verenigd Koninkrijk te verzenden.

Zoals vorig jaar al werd aangekondigd, zal Telewest tot en met 2003 een minimum van 200.000 DVB set-tops afnemen die gegarandeerd werken met gebruikmaking van Conditional Access System (CAS) van Nagravision. Deze toezegging is een weerspiegeling van Scientific-Atlanta's toonaangevende positie in het ontwikkelen van digitale, interactieve set-tops die uitstekend presteren en zeer betrouwbaar zijn, en geïntegreerd kunnen worden in de DVB digitale netwerken. De Explorer 4000DVB set-top bestuurt het PowerTV(R) Operating System en ondersteunt Liberate middleware. Door de toevoeging van een Nagravision CAS smartcard en de mogelijkheid om Liberate 1.2 door te geven, kunnen kabelexploitanten, zoals Telewest, een krachtige, interactieve tv-ervaring veilig via breedbandnetwerken leveren.

'Deze eerste verzendingen van de Explorer 4000DVB set-top zijn een teken voor onze internationale klanten dat er nu een ruim aanbod is in set-top terminals, niet alleen voor digitale video, maar ook voor interactieve tv en snelle dataservices,' aldus Paul Coxon, algemeen directeur van Scientific-Atlanta Europe. 'Kabelexploitanten uit de hele wereld investeren in interactieve, digitale netwerken en Scientific-Atlanta is de enige leverancier van zowel end-to-end interactieve oplossingen als stand-alone set-tops die kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen.'

Het Explorer 4000DVB set-top model ondersteunt wereldwijd normeringen zoals DVB-C, PAL, DAVIC/DVB-RC, DOCSIS en Euro-DOCSIS. In combinatie met de PowerVu(R) digitale eindproducten zoals de BitMizer(TM) multiplexer, die in april gecertificeerd zijn door Nagravision, en de recente aankoop van BarcoNet en diens digitale eindproducten, kan Scientific-Atlanta nu een ruime keuze aanbieden en daarmee inspelen op de behoeften van kabelexploitanten op de DVB-markten.

Over Scientific-Atlanta

Scientific-Atlanta, Inc. (NYSE: SFA)
(www.scientificatlanta.com) is een toonaangevende leverancier van digitale content distributiesystemen, transmissienetwerken voor breedbandtoegang voor particulieren, digitale interactieve set-tops en abonnementssystemen voor video, snelle internetverbinding en voice-over IP (VoIP) netwerken en wereldwijde klantenservice.

Dit persbericht kan 'Op de toekomst gerichte uitspraken' bevatten zoals gedefinieerd in de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Verschillende factoren kunnen er de oorzaak van zijn dat de feitelijke resultaten van Scientific-Atlanta verschillen van resultaten, zoals die zijn voorspeld in dergelijke op de toekomst gerichte uitspraken. Beleggers worden verwezen naar Scientific-Atlanta's Cautionary Statements (Bijlage 99 bij het meest recente 10-Q formulier van de Onderneming), die ook van toepassing zijn op de uitspraken in dit persbericht. Alle op de toekomst gerichte uitspraken in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie die nu beschikbaar is. Scientific-Atlanta wijst iedere verplichting af om op de toekomst gerichte uitspraken te actualiseren.

Ga voor meer informatie naar www.scientificatlanta.com. Journalisten en redacties kunnen via Press op de homepage informatie krijgen over het bedrijf en de producten en ook afbeeldingen downloaden. Scientific-Atlanta, het Scientific-Atlanta logo, PowerVu en Explorer zijn gedeponeerde handelsmerken en Bitmizer is een handelsmerk van Scientific-Atlanta, Inc.

Ga voor een foto van de Explorer 4000DVB naar:
www.sciatl.com/press/Photos-Subscriber/23571-4000.jpg

Website: www.scientificatlanta.com

Paul Sims, +1-770-236-2179, of Fax, +1-770-236-3088, of (paul.sims@sciatl.com);
of Nicole Hockin, +1-770-236-2181, of Fax, +1-770-236-3088, of (nicole.hockin@sciatl.com), beide voor Scientific-Atlanta

31 jan 02 10:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie