Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 31-01-2002

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-01-2002 Persberichten district Eemland zuid, 10.30 uur

Verkeersongeval

WOUDENBERG- Op woensdagmorgen omstreeks 8.00 uur is een 20- jarige man uit Zeist op de Zeisterweg gewond geraakt doordat hij aangereden werd door een 18- jarige vrouw op een bromfiets.

Een getuige zag dat de 20- jarige man uit de bus uitstapte bij halte Heygraeff en zonder te kijken het fietspad wilde oversteken. Op dat moment kwam de 18- jarige vrouw uit Woudenberg aanrijden op haar bromfiets, vanuit richting Woudenberg, en zij kon de man niet meer ontwijken. De bromfietsster schepte de man en kwam in een greppel tot stilstand.

Het letsel van de 18- jarige bromfietsster viel mee. Het letsel van de 20- jarige man is tot op heden onbekend. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeersongeval

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag rond 17.30 uur is een 58- jarige vrouw uit Hoogland op een snorfiets gewond geraakt door een aanrijding met een stadsbus op de Zuidsingel.

De 58- jarige buschauffer uit Leusden reed uit de richting van de Kamperbinnenpoort en wilde linksaf de Zuidsingel inslaan. Hierbij zag de buschauffeur de 58- jarige snorfietser, die uit de richting van de Zuidsingel kwam en reed naar de Weversingel,over het hoofd. De vrouw had te weinig ruimte en de buschauffeur kon haar niet meer ontwijken. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de vrouw letsel opliep aan haar hand. De ambulance is niet ter plaatse geweest

Verkeersongeval

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag om 15.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Hogeweg, waarbij 2 personenautos betrokken waren.

Een 20- jarige man uit Leusden kwam vanaf de snelweg van Utrecht, afrit Amersfoort. Hij stond beneden aan de afrit te wachten bij het verkeerslicht. Hij stond voor links voorgesorteerd in de richting van de Hogeweg. Toen hij groen licht kreeg trok hij op. Plotseling zag hij in een flits een auto van rechts naderen. Deze 71- jarige man uit Capelle a/d IJssel kwam uit de richting Hoevelaken en reed door rood licht. De 20- jarige automobilist raakte de auto in de flank, waardoor de 70- jarige man tegen de muur van het viaduct botste en op zijn zijkant tot stilstand kwam. Toen de politie ter plaatse kwam, zat deze man verder niet bekneld en hij was bij kennis. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij niets mankeerde. De politie heeft proces- verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstal

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag om 18.00 uur werd een 18- jarige man uit Epe aangehouden in een winkel aan het Sint Jorisplein op verdenking van winkeldiefstal. De man was de winkel binnengelopen en had goederen onder zijn kleding verstopt. Hij wilde de kassa passeren zonder te betalen, waarop de man door het winkelpersoneel werd aangehouden. De politie kwam ter plaatse en heeft de man voor verhoor meegenomen naar het bureau, waar proces- verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie