Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HCC op zoek naar Mxstream-alternatieven

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HCC
www.hcc.nl

HCC op zoek naar Mxstream-alternatieven

Houten, 31 januari 2002 - Naar aanleiding van de recente perikelen rondom de prijsverhoging van Mxstream heeft HCC, de vereniging van computergebruikers, op haar initiatief een overleg gehad met KPN. De uitkomst van dat overleg was voor HCC teleurstellend.

'Onze leden willen graag beschikken over snel internet terwijl ze zich door onze huidige partner, KPN, niet serieus genomen voelen. Wij hebben daarom met onze internetprovider HCCnet het initiatief genomen om met andere leveranciers van breedband internet te onderhandelen, teneinde onze leden een volwaardig alternatief voor Mxstream aan te kunnen bieden. Wij zullen onze leden op de hoogte houden over de verdere ontwikkelingen', aldus Ronald van Rooden, directeur HCC.

'Inmiddels moeten we concluderen dat de actie van KPN vele opzeggingen bij onze provider HCCnet heeft opgeleverd. Daarnaast is onze standaard opzegbrief, te vinden op onze website www.hcc.nl, duizenden keren gedownload'.

Op 11 januari jl. heeft HCC een klacht ingediend tegen KPN bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Afgelopen maandag kreeg HCC bericht dat de NMa geen aanleiding ziet om de Mxstream prijsverhoging nader te onderzoeken.

Over HCC
HCC is de grootste vereniging van computergebruikers ter wereld met ruim 160.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket bevat naast het magazine Computer!Totaal, de HCC Dagen en HCC Radio ook onder meer internettoegang via HCCnet.


--------------------- einde persbericht --------------------------

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie