Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

REMU hoofdsponsor uitreiking Edison Music Awards

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EDISON STICHTING

REMU hoofdsponsor Edison Awards

REMU hoofdsponsor uitreiking Edison Music Awards

Edison en REMU, een combinatie waar muziek in zit Hilversum/Utrecht, 31 januari 2002

Voor het eerst in de 42-jarige geschiedenis van de Edison Stichting gaat zij in zee met een sponsor. In energieleverancier REMU heeft de Edison Stichting een volwaardige, goede partij gevonden. Muziek en energie zijn er beide voor iedereen. Bovendien: als je een prijs vernoemt naar de uitvinder van zowel de gloeilamp als de grammofoon, dan ligt de samenwerking tussen deze partijen wel erg voor de hand. REMU zal op Hèt Nederlandse Muziekfeest, waar de Edison Music Awards worden uitgereikt, haar naam verbinden aan de twee Edison Remu Publieksprijzen. Vanaf aanstaande vrijdag kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op de 20 genomineerden.

Muziek raakt iedereen in het hart. Zo wil REMU een breed publiek bereiken. REMU heeft affiniteit met muziek en wel voor alle doelgroepen en leeftijden. De Edisons sluiten naadloos aan bij de doelgroepen waaraan REMU op dit moment energie levert. REMU is dé energieleverancier van Midden-Nederland met een sterk groeiend marktaandeel op de landelijke zakelijke markt. Door haar naam te verbinden aan de Edison Music Awards en de Edison Classical Awards, die in april uitgereikt zullen worden, wil zij haar positieve imago landelijke bekendheid geven. Daarnaast ziet zij het ondersteunen en bevorderen van de ontwikkeling van muziek in de breedste zin des woords als een van haar maatschappelijke doelstellingen. Op deze manier wil REMU zich volledig onderscheiden van haar concurrenten.

REMU luistert naar haar klanten. Daarom verbindt zij graag haar naam aan evenementen waarbij het publiek een belangrijke rol speelt. Het Nederlandse publiek kan via www.edisonaward.nl of via 0909 501 0555 (0,45 eurocent/min.) haar voorkeur uitspreken voor genomineerde singles of albums van het jaar. Op woensdag 27 februari wordt de uitslag bekend gemaakt en zullen deze 'Edison REMU-Awards' voor de beste single van het jaar en voor het beste album van het jaar worden uitgereikt in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Ook de andere Edison Music Awards zullen dan hun weg vinden naar de vele (inter)nationale winnaars.

De Edison Stichting heeft in REMU een partner gevonden die haar activiteiten ondersteunt maar verder buiten de branche staat. Zo komt de onafhankelijkheid van de Stichting en het jurytraject niet in het gedrang. De overeenkomst is in principe aangegaan voor een periode van 3 jaar.

---
[

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie