Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belegger.NL zet vermogensadvies centraal

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Belegger.NL zet vermogensadvies centraalDe Nederlandse belegger wordt met nieuws en koersinformatie weliswaar geholpen met korte termijn beslissingen, maar diepgaande informatie die de belegger op langere termijn ondersteunt, ontbreekt op internet. Welke onafhankelijke internetsite helpt de zelfstandige belegger met vermogensvraagstukken? Belegger.NL zet de ondersteuning en advisering van de belegger bij lange termijn beleggingsbeslissingen centraal.

Internet is paradijs voor actieve belegger

De opkomst van internet heeft niet alleen geresulteerd in fors lagere transactiekosten, maar heeft tevens professionele informatie voor de particuliere belegger toegankelijk gemaakt. Tal van financiële internetsites leggen de belegger ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie