Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Notitie Fiscaliteit, Landbouw en Natuurbeleid teleurstelling

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

CDA

Kabinetsnotitie Fiscaliteit, Landbouw en Natuurbeleid forse teleurstelling

De kabinetsnotitie over fiscaliteit, landbouw en natuurbeleid is teleurstellend, laat en weinig concreet. De hooggespannen verwachtingen omtrent fiscale maatregelen en lastenverlichting zijn niet waargemaakt. De notitie verliest zich in beschrijvingen en inventarisaties maar geeft nauwelijks oplossingen voor knelpunten. Per saldo staat de sector eerder lastenverzwaring dan lastenverlichting te wachten en dat terwijl de landbouwsector al onder zware druk staat.

Woordvoerster Agnes van Ardenne: "Deze nota is een koude douche voor boerengezinnen die een moeilijk inkomenspositie hebben. Volstrekt onbegrijpelijk dat het kabinet stelt dat het netto besteedbaar inkomen min of ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie