Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 31-01-2002

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 31-01-2002 Persbericht district Den Bosch

VROUW DOOD NA VAL SNORFIETS

Woensdagavond rond 22.00 uur is op het fietspad van het Wielsem in Den Bosch een buiten bewustzijnde vrouw liggend naast haar snorfiets aangetroffen. Ambulan-cepersoneel nam het slachtoffer, een 45-jarige Bossche, mee naar het Jeroen Bo-schziekenhuis. De vrouw overleed in een ziekenhuis te Rotterdam, waar ze van-nacht naar overgebracht is. Naar de precieze toedracht van het ongeval verricht de politie nader onderzoek.

AUTO GESTOLEN

Aan de Eerste Slagen is vannacht een groene Volkswagen Jetta met het kenteken PG-17-NP gestolen. In Drunen aan de Duinweg ter hoogte van de roeivijver is van-ochtend een eerder gestolen Dodge Ram Van aangetroffen.

WONINGINBRAKEN

In een huis aan de Anjervallei is vannacht ingebroken. Uit huis verdween onder meer een fotocamera en een stereoinstallatie. De auto die buiten stond, een gloed-nieuwe zwarte Ford Focus met kenteken 78-HJ-BR werd ook gestolen. Bij een huis aan de Zevende Slagen betrapten buurtbewoners woensdagavond twee knapen die een rolluik aan de achterzijde probeerden te forceren. Het duo ging er na ontdekking meteen vandoor. De politie kwam meteen ter plaatse, maar kon de inbrekers niet meer te pakken krijgen. Ook een alerte buurman voorkwam een wo-ninginbraak aan de Lingestraat. De buurman hoorde dat er een ruit werd vernield, en begon daarop te schreeuwen, waardoor het bij een poging bleef. Via de gaatjesboormethode is woensdagavond ingebroken in een huis aan de Du-rendael. Er verdwenen enkele dure flessen cognac, DVD-discs en sieraden. Ook aan de Schoenerstraat kwam men via gaatjesboren in de acterdeur een huis bin-nen. Er werd een koffiezetapparaat en een 15-tal cd`s buitgemaakt. Uit een huis aan de Cederstraat verdween gisterenavond na inbraak een bedrag van 1000 euro, sie-raden en een rode Tomos bromfiets.

INBREKER AANGEHOUDEN

Woensdagavond heeft de politie in Vught een 42-jarige man uit Arnhem aangehou-den als verdachte van een inbraak in een kloostergebouw aan de Van der Does de Willeboissingel eerder die avond. De man had een ruitje vernield om binnen te ko-men, was daarna vertrokken. Op de Vlasmeersestraat in Vught trof de politie later die avond de verwarde man aan.

WINKELDIEF

In een warenhuis aan de Hoge Steenweg is woensdagmiddag een 40-jarige Eind-hovenaar betrapt op het stelen van kleding met een geprepareerde tas. De man had voor bijna 180 euro aan kleding in de tas.

ONGEVAL LETSEL

Op de Grotestraat in Drunen is vanmiddag een 70-jarige man uit Drunen met zijn fiets ten val gekomen toen hij van achteren werd aangereden door een 30-jarige bromfietsster uit Loon op Zand, toen de man plotseling linksaf sloeg. De Drunenaar, die enige minuten buiten bewustzijn is geweest, is overgebracht naar het ziekenhuis te Waalwijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie