Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Referendabele besluiten gemeenteraad Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Referendabele besluiten van de gemeenteraad
De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van donderdag 31 januari 2002 de volgende besluiten heeft genomen die op grond van de Tijdelijke referendumwet (Trw) en de Nieuwegeinse Referendum-verordening eventueel voor het houden van een referendum in aanmerking zouden kunnen komen:


· Voorstel inzake de vaststelling van het masterplan beeldende kunst De kunst van het geschiedenis opdoen en vaststelling van de percentageverordening Beeldende Kunst en het beschikbaarstellen van een krediet voor het opstarten van diverse kunstopdrachten d.m.v. vaststelling van de 9e begrotingswijziging 2002 (raadstuk 2001-624)

Binnen drie weken na datum van deze bekendmaking kan iedere kiesgerechtigde inwoner van deze gemeente een verzoek tot het houden van een gemeentelijk referend-um indienen bij burgemeester en wethouders van Nieuwegein. Dit verzoek moet worden gedaan door ondertekening van een door burgemeester en wethouders vastgesteld formulier bij de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis, Martinbaan 2 te Nieuwegein


---

Invoerdatum 7-2-2002

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie